Kevään, pääsiäisen ja tulevien synttäreidemme kunniaksi tein tämmöisen version Bostonpullasta
Pullassa on yhdistetty monta muotoa: Bostonpulla, Ullan Mango-pullat ja täytteenä valkosuklaa-lime rahka valkosuklaapaloilla
Nyt sai taas tekolistalta monta kokeiltavaa vedettyä yli, kun yhdisti näin
Pulla on siis ihan perusohjeella, täytteen ohjeen bongasin Kliivian keittiön vaniljakierrepullista, jota hieman muokkasin:
Täyte:
n. 100 g voita
1 dl sokeria
1 prk valkosuklaa-lime rahkaa
1 muna
1 pkt Pandan valkosuklaata palasiksi pilkottuna
Sekoita sokerit pehmeään rasvaan, lisää rahka ja muna. Levitä kaulitun pullataikinan päälle ja ripottele päälle vielä valkosuklaapalasia. Kääri rullalle ja leikkaa paloja.
Ullan Mango-pullista nappasin Mango-sosee käyttöidean, minä vaan käytin SLY paketista aikoinani saamaani Persikkasosetta Koristeeksi vielä lisäksi valkosuklaa raidat ja valkosuklaasydämiä Pullan paiston Gerbera vuoassa ja hyvin onnistui.
PS. Pancakes ohje on nyt kirjoitettu, suosittelen kokeilemaan niitä, kun olivat hyviä ja helppotekoisia