Sitruunaa ja suklaata -blogista bongasin tämmöisen hauskan suklaakipon teko-ohjeen laugh 

Näiden tekoon tarvitset:
* vesi-ilmapalloja
* sulaa suklaata
* alustan, esim. tarjotin, jonka päällä leivinpaperiarkki
* haluamaasi täytettä, esim. moussea, rahkaa, hedelmiä...

Puhalla vesi-ilmapallot ilmalla! Sulata suklaa ja kasta vesi-ilmallot suklaassa.




Laita pallot tarjottimelle ja jääkaappiin kovettumaan.



Kun suklaa on kovettunut, poksauta pallot ja poista riekaleet kuppien sisältä. Itse totesin, että pallo lähtee paremmin pois, kun antaa sen vähän aikaa "vetäytyä" kipossa.



Täytä kipot miten haluat. Jos laitat säilykehedelmiä, muista valuttaa ne ensin hyvin! Minä tein mango-passionmoussea, jonka pursotin kupin sisään ja koristelin vielä suklaalehdellä cheeky