Konvehtimuottien testausta
Tilasin Confetista suklaamuotteja ja hetihän niitä piti testata
Aineksina oli tumma- ja valkosuklaa, mausteina Marianne-, Turkinpippuri- ja Wiener nougat rouheet mutta en enää muista missä oli mitä...
Suklaakuppeja suklaakermavaahdolla
Nämäkin oli "ylijäämätavaraa" pikkuveljen synttäri täytekakusta...
Pienet paperiset karkkivuoat maalasin sulalla suklaalla ja annoin hieman jähmettyä jääkaapissa. Pursotin kerman kuppeihin ja vasta ennen tarjoamista irroitin vuoista. Suklaakerros ois saanu olla paksumpi, tahto hieman halkeilla. Samoten kerma olis pitäny pursottaa isommalla tyllalla, ois tullu nätempi keko. Noh, seuraavalla kerralla.
Mansikka marmeladi sydämiä Kermaruusun ohjeilla. Kiitos, ohjeet olivat tosi hyvät! Teen kyllä toistekin
Pienet sydämet kuorrutettu valkosuklaalla, isommat on ihan tavallisesti sokeroitu.
Marmeladit kuivumassa...
Pienet sydämet tein silikoniseen jääpalamuottiin ja isommat tein niin, että ruokalautaselle kaadoin marmeladi taikinaa ja kun se oli jähmettynyt, sydän piparimuotilla leikkasin. Suikaleet meni sitten parempiin suihin...