Canelian keittiöstä bongasin, että kauppoihin on tullut uutta maustettua rahkaa, Tiramisua. Eksyipä yksi purkki kärryyn, jotta sitä voisi testata   Tein sitten sunnuntain jälkkäriksi rommi-tiramisurahkaa (idea myös Canelialta). Hyvää oli. Tiramisussa oli aika vahva kahvin maku mutta ei se mua ainakaan haitannu. Voisinpa kuvitella syöväni tätä rahkaa suoraan purkistakin...   Ja varmaan täytteenä on hyvää.

  • Pikku rasia rusinoita liuotetaan rommissa

(mulla oli n. 5tuntia ja n.6 tl rommia)

  • vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja lisää rahka
  • valuta rusinoista ylimääräinen rommi pois ja sekoita kerma-rahkaseokseen
  • anna vähän aikaa tekeytyä jääkaapissa
  • tarjoile!

 

Hyvää oli eikä rommikaan kovin paljoa maistunut

 

Muistakaahan arvonta