Lauantaina tuli käytyä pitkästä aikaa päivällä elokuvissa   Kävin ystäväni kanssa katsomassa uusimman Harry Potterin, välillä "pitää" lapsettaa, se pitää nuorena  

Ajattelin taas kerran kokeilla fudgejen tekoa leffa naposteltavaksi. Ohjeen löysin Kermaruusun sivuilta. Nämä onnistuivatkin paremmin ja ystävänikin kehui hyviksi. Hieman pitempi keittoaika (nyt keitin sen puoli tuntia) tietenkin olisi ollut suotavaa, niin näistä olisi tullut hieman jämäkämpiä.

Osan keitoksesta laitoin sydän silikoni jääpalamuottiin ja loput foliovuoan pohjalle. Sydämet onnistuivat mielestäni paremmin, hieman osa halkeili kun niitä pois poksauttelin. Olisiko tähän kellään vinkkiä...?

Foliovuoassa keitos jäi liian löysäksi, en tiedä olisiko pakastimeen laitto auttanut asiaa. Nyt kyllä heräsi epäillys josko sittenkin keitin likaa, jos tämä muuttuikin toffeeksi

Mutta kaikenkaikkiaan fudget oli hyviä ja syötyä on tullut (ensimmäisestä kokeilusta jäi puolen kymmentä syömättä), kolmas fudge ohje on vielä kokeilematta  

Leffakin oli hyvä, vaikka katselu kavereina oli suurimmaksi osaksi lapsia vanhempiensa kanssa, ja parissa kohdassa, vaikka arvasikin mitä tulee tapahtumaan, säikähti niin, että oli onni ettei ollut popcornia ja fudge-rasian päällä oli kansi. Olisi nimittäin naapurit saaneet sateen niskaansa...