Toivottavasti ei, sillä sehän näyttäisi muuten siltä, että tämän vuoden kakut menevät päin mäntyä

Elikkä ostin ennen joulua semmoisen uuden FloraKuohun, mitä voi käyttää ruoan laitossa ja leipomisessa. No sen päivänmäärä alkoi lähestyä, joten tein sitten Isoäidin kakun, jonka ohjeen otin Herkkujen Pikkujättiläisestä mutta se myös löytyy Nasuttajalta ja Valkosuklaalta. Ohjeen tein kaksinkertaisena ja laitoin koko purkin (250ml). Tästä taikina määrästä  mulla tuli yks iso ja kaks "lumiukko" kakkua.

Kakusta tuli erittäin hyvää mutta pinnat hieman kärähti   Silikonivuoissa paistoin, joten kyselenkin nyt vinkkejä, miten nuo kakut sais paistettua ilman tummia pintoja?!? Mullakun tahtoo olla se ongelmana...

 

Tässäpä kuvaa sisuksesta. Kakusta tuli mieleen laskiaispullat (mantelilastut) ja tavalliset pullat (kardemumma). Hyvää kyllä oli, vois toistekin tehdä mutta yksinkertaisena

Ja oikein kaunis ulkokuori

"Lumiukot", jotka tarttuivat hieman vuokaan kiinni. Ilmeisesti ois pitäny pitempään jäähdyttää, nimittäin aamulla lähti "tarttuneet" osat tosi hyvin irti

 

Ja vielä vuoat missä paistoin...