Eetuhan siis täytti perjantaina 9-vuotta ja tänään sunnuntaina sitten tarjottiin päiväkahvit kera kakun ja pikkuleipien ihan vain isäntäväen porukoille

Tarjolla oli TUC-suolakeksejä Creme Bonjour tuorejuustojen (aurinkokuivattu tomaatti ja yrttitarha) kera

luu- ja mansikka pikkuleipiä, jäätelövaahtokarkkeja ja Englannin lakritseja ihanassa Siiri-kerrosvadissa

Suklaakakkua,

jossa päällä vaahtokarkkimassasta luu-kuvioinen liina

ja sisällä mansikka-sydän

Eli tämä suklaakakku oli nyt viimein tehty joululahjaksi saamallani sydän-täytevuoalla. Taikinan otin omista ohjeista (kirjoittelen sen joskus) mutta vuoat olivatkin sen verran isoja, ettei taikina riittänyt kuin isompaan, eli alempaan vuokaan   Olin sitten laiska ja ostin pienempään, eli ylempään, kaupasta semmoisen valmispussin, mihin ei tarvi kuin vesi ja öljy lisätä. Siksi taikinoissa on väri eroa. Täytyy kyllä sanoa, että oma taikina oli paremman makuista mutta tuo kaupan oli kosteampaa. Hyvä äkkivieras vara kaapissa ja mökillä