Viikonloppuna kovat pakkaset pakottivat pitämään sisällä pakollisia koiran ulkoiluttamis lenkkejä lukuunottamatta
Joten hyvää aikaa oli järjestellä viimeinkin reseptikansio kuosiinsa, neuloa lämmintä sukkaa Alpakka-langasta, tehdä hyvää ruokaa ja kaikista jännintä, hieman SLY asioita
Ruoaksi tuli tehtyä pitkästä aikaa uunilohta ja omatekoista muusia
Kastike oli näistä Yrtti-Sipuli, jota ei myöskään löydy kuvasta, kun kuva tuli otettua liian myöhään...
Ulkonakin (-21 ja kylmä vinkka) tarkeni, kun oli vaatetta päällä
Vaalivalvojaisiin tehtiin cappucino-valkosuklaa fondueta synttärilahjaksi saadulla fondue-padalla.
Herkullista Kävisi varmasti kakkuunkin tämä "fondue".
Kynttilä lämmitti pataa. Kaikista vaikeimmat dipattavat oli persikat, ne tahtoivat aina tippua pataan. Vai liekö tiputettu tahallaan...
Eetu ei välittänyt vaaleista yhtään vaan otti "pottun" kaa rennosti päivän kylmien ulkoilujen jälkeen
Cappucino fondue
(ohje kopsattu Yhteishyvän-sivuilta)
6 annosta
2 dl kuohukermaa
1 pussi (12,5 g) pikacappuccinojauhetta
200 g valkosuklaata
Lisäksi
paloiteltuja hedelmiä, vaahtokarkkeja
Kuumenna kattilassa kerma kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon cappuccinojauhe. Paloittele valkosuklaa ja lisää kuuman kerman joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Valuta suklaaseos keraamiseen, kynttilällä lämmitettävään fonduepataan. Dippaa hedelmiä ja vaahtokarkkeja kastikkeeseen.