Viikonloppuna kovat pakkaset pakottivat pitämään sisällä pakollisia koiran ulkoiluttamis lenkkejä lukuunottamatta

Joten hyvää aikaa oli järjestellä viimeinkin reseptikansio kuosiinsa, neuloa lämmintä sukkaa Alpakka-langasta, tehdä hyvää ruokaa ja kaikista jännintä, hieman SLY asioita

Ruoaksi tuli tehtyä pitkästä aikaa uunilohta ja omatekoista muusia

Kastike oli näistä Yrtti-Sipuli, jota ei myöskään löydy kuvasta, kun kuva tuli otettua liian myöhään...

Ulkonakin (-21 ja kylmä vinkka) tarkeni, kun oli vaatetta päällä

Vaalivalvojaisiin tehtiin cappucino-valkosuklaa fondueta synttärilahjaksi saadulla fondue-padalla.

Herkullista   Kävisi varmasti kakkuunkin tämä "fondue".

Kynttilä lämmitti pataa. Kaikista vaikeimmat dipattavat oli persikat, ne tahtoivat aina tippua pataan. Vai liekö tiputettu tahallaan...

Eetu ei välittänyt vaaleista yhtään vaan otti "pottun" kaa rennosti päivän kylmien ulkoilujen jälkeen

Cappucino fondue

(ohje kopsattu Yhteishyvän-sivuilta)

6 annosta

2 dl kuohukermaa

1 pussi (12,5 g) pikacappuccinojauhetta

200 g valkosuklaata

Lisäksi

paloiteltuja hedelmiä, vaahtokarkkeja

Kuumenna kattilassa kerma kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon cappuccinojauhe. Paloittele valkosuklaa ja lisää kuuman kerman joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Valuta suklaaseos keraamiseen, kynttilällä lämmitettävään fonduepataan. Dippaa hedelmiä ja vaahtokarkkeja kastikkeeseen.