Arla keittiöstä löytyi herkullisen oloinen Ananasjuustokakku, jota hieman muokkailin ja niin syntyi Persikka-valkosuklaa hyydykekakku laugh


Pohja:
200 g Digestivekeksejä
75 g voita

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita keskenään. Painele seos vuoan pohjalle.
Täyte:
4 liivatelehteä
2,5 dl kermaa
0,5 dl sokeria
2 dl Turkkilaista jogurttia
50 g maustamatonta tuorejuustoa
1 levy (130 g) Pandan valkoista suklaata
pieni purkki (410 g) persikoita

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita sokeri, tuorejuusto, jogurtti ja sulatatettu suklaa keskenään. Puristele liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne tilkkaan kiehuvaa vettä. Anna liivateseoksen jäähtyä hetken aikaa ja lisää se sitten juusto-jogurttiseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Valuta persikat hyvin ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Sekoita persikanpalat juustoseokseen ja kääntele lopuksi varovasti mukaan kermavaahto. Laita sitten koko kakku jääkaappiin jähmettymään.

Koristelu:
sokerikreemi
suklaamunia

Tee sokerikreemi ohjeen mukaan ja värjää se vihreäksi elintarvikevärillä ja pursottele "ruohoa" spagetti-tyllalla. Laita suklaamunia keskelle ruohoa.



Osasta munista ehti jo kuoriutua pikku tipuja laugh