Tarjolla oli Juustokinkkukierteitä, Jauhelihapizzahyrrät, Turkinpippuri juustokakku sekä Kahvipanttereita.

Juustokinkkukierteet tein ihan alkuperäisen ohjeen mukaan, jätin vain täytteestä ruohosipulin pois.

Jauhelipizzahyrrät tein niinkuin olisin tehnyt pizzan mutta rullasin sen kääretortuksi ja leikkasin viipaleiksi. Tämä ei oikein onnistunut raakana, joten toisen rullan paistoin rullana ja vähän jäähtyneenä leikkasin, näin onnistui paljon paremmin.

Turkinpippuri juustokakkua hieman muuttelin alkuperäisestä. Kahvipanttereihin laitoin murukahvijauheen tilalle Cappucino jauhetta.


EDIT OHJEET

Pizzahyrrät n.22 kpl

Pohja:

runsaat 4 dl  vehnäjauhoja

4 tl  leivinjauhetta

1 tl  suolaa

2 dl  vettä

4 rkl  öljyä

Täyte:

tomaattipyrettä

400 g  naudan paistijauhelihaa (voit myös laittaa muutakin)

100 g  sipulia (pakaste tai puolikas tuore)

suolaa ja muita haluamasia mausteita (mulla oli puolessa Habanero mausteseosta ja puolessa mustaapippuria)

juustoraastetta

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää vesi ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi. Kauli taikina leivinpaperin päällä leivinpaperin kokoiseksi. Levitä tomaattipyrettä taikinan päälle ja lisää täytteet sekä juustoraaste. Kääri rullalle ja paista 250-300 asteessa n.10 min. Leikkaa hieman jäähtyneenä sopivan paksuiksi viipaleiksi.


Turkinpippuri juustokakku

Tämä maistui ihan lakritsi jäätelölle

Tein hieman erilailla kuin alkuperäinen, tässä mun ohje:

Pohja:

1 1/2 pötköä minttu Dominokeksejä

60 g Sunnuntai juoksevaa margariinia

Hyydyke:

1 prk Flora vispiä

1 prk Sunnuntai Maustamaton (tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste)

vajaa pussillinen Turkinpippureita rouhetta

1 dl vettä

2 patukkaa Fazerin maitosuklaata (à5 palaa/patukka)

3 liivatetta

Päälle ripottelin vielä Marianne-rouhetta

Murskaa keksit pieneksi muruksi, joko käsin tai monitoimikoneella tai lihanuijalla hakaten. Sekoita magrariini keksimuruun. Painele muru leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Laita pieneen kattilaan 1 dl vettä, kuumenna se lähes kiehuvaksi ja lisää joukkoon vajaa 3 ruokalusikallista Turkinpippuri murskaa. Anna karkkijauheen sulaa veteen ja lisää seokseen vielä suklaapalat. Sekoittele, kunnes suklaat sulavat ja seos on tasaista.

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Anna pehmetä 5-10 minuuttia.

Vatkaa sillä välin flora vispi vaahdoksi. Lisää vaahtoon Sunnuntai Maustamaton ja loput Turkinpippuri murskasta. Sekoita tasaiseksi.

Kuumenna vesi-turkinpippuri-suklaaseos lähes kiehuvaksi. Puserra liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sekoita ne kuumennettuun seokseen. Anna jäähtyä n. 5 min ja kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kerma-Maustamaton-turkinpippurivaahtoon. Sekoita tasaiseksi ja kaada täyte keksimurun päälle. Ripottele pinnalle Marianne-rouhe. Hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.

Turkinpippuri mukavasti sulasi hyydykkeessä, näytti ihan siltä kuin kakku olisi ollu homeessa Eli sopiva Halloween-kakku!