Open Café -blogista löysin tämmöisen ihanan tonnikalapiirakan ohjeen. En olekaan aikaisemmin tehnyt tonnikalasta piirakkaa, kinkku- ja jauhelihapiirakkaa on tullut useimmiten tehtyä ja muutaman kerran broileri- ja lohipiirakkaa (löytyvät Suolaiset leivonnaiset kategoriasta).

 

Oli kyllä hyvää piirakkaa ja teen varmasti toistekin. Minä hieman muokkasin ohjetta:

- käytin jauhoina Myllyn Graham täysjyvävehnäjauhoja, jolloin pohjasta tuli ihanan kuituisa ja pienestä palasta piirakkaa tuli täyttävä olo  

- Lisäksi sipulisekoitus-cuisinen vaihdoin yrtti-valkosipuliin, kun kaupassa ei ollut tuota sipulikeoitusta. Tämä sopi tosi hyvin tähän, antoi semmoista pirtsakkaa makua   Ja meni alas sellaisillakin henkilöillä, jotka eivät niin valkosipulista välitä, kunhan ei sanonut, että siinä on valkosipulia

- Punasipulia en laittanut ollenkaan.

 

Suosittelen kyllä kokeilemaan!