Katiskattaren keittiöstä oon tämmöisen perunarieskan ohjeen ottanut aikoinani talteen ja nyt viimein sain sitä tehtyä   Ja oli hyvää ja pehmeää, ja tuli hyvännäköistäkin lisäksi, isäntäkin sanoi, että ihan kuin pirtin uunista tulleita vaikka olikin ihan sähköuunissa paistettu   Tuoreita rieskoja sitten lihakeiton kanssa syötiin ja ai että oli namia!!

Minä käytin perunamuussina ihan kaupan mummon muusia, sitä kun oli yksi pussi kaapissa. Perunamuusia tuli sen verran, että pystyi tekemään taikinan kaksinkertaisena, eli sain 8 rieskaa. Jauhoina käytin pelkästään ohrajauhoja.

 

Paikallisesta sisustusliikkeestä löysin tämmöiset ihanat siivouskäsineet ja lisäksi siellä oli tuollaisia hauskoja tiskirättejä. Saapa nähdä raskiiko nuita edes käyttää mutta siihenhän ne on tarkoitettu  Tämmöiset siis tarttui mukaan:

Rätti vielä lähempä, erottuu tekstikin kunnolla, jonka voi joskus vaikka liittää mielentilaankin leipoessa