Viikonloppna tuli kurkattua raparperipensaaseen josko sieltä jo saisi varsia. Pieniltä näyttivät mutta raparperipiirakkaa teki siltikin mieli, joten eihän siinä muu sitten auttanut kuin kaivaa pakkasesta viime vuotisia smiley  Varret olin jo valmiiksi kuorinut ja pilkkonut, joten pieni sulatus niille riitti ettei piirakka kovin vetisty. Pohjan ohje on mummolta aikoinaan saatu ja siinä mielessä hyvä, että se sopii mille marjoille tahansa, testattu on cheeky

RAPARPERIPIIRAKKA
(pellillinen)

1 muna
3 dl sokeria
3,5 dl kermamaitoa (ei siis mitään kurria!)
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
100 g voita

Sekoita muna ja sokeri. Lisää kermamaito, vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi voisula. Levitä, täytä marjoilla ja paista alimmalla tasolla 200-asteessa n. 30 min.